PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Desmantellat un punt de venda de drogues a menors

La Policia va detenir quatre persones, residents d’entre 20 i 21 anys

Marihuana, bolets al·lucinògens i estris de manipulació incautats.
Marihuana, bolets al·lucinògens i estris de manipulació incautats. | Cos de Policia
La investigació de l’operació, anomenada ‘Roca’, ha permès a la policia determinar que el principal implicat adquiria els estupefaents, els manipulava al seu domicili i els venia «indiscriminadament» a joves i menors d’edat, amb «l’agreujant» que el seu domicili està situat a poca distància de dos centres escolars i del complex esportiu d’Encamp, segons va informar el cos de seguretat en un comunicat ahir. 
 
La policia ha detingut a quatre persones relacionades amb el comerç d’aquestes drogues. Es tracta de joves d’entre 20 i 21 anys, tots ells residents al Principat. Els agents han titllat d’ «d’important punt de venda» el domicili on es feia la venda.
 
A la casa es van trobar petites quantitats de marihuana, 33 grams de bolets al·lucinògens secs que ja estaven llestos per al consum, 2.650 grams de bolets al·lucinògens en cultiu, una bàscula, uns 1.000 euros en bitllets i altres estris que la policia relaciona amb la manipulació i posterior venda al detall de la marihuana.
Els agents van determinar que hi hauria un actor principal a la trama però que la resta adquiria marihuana d’aquest i li’n subministrava quan calia. 
 
No obstant això, la investigació ha evidenciat que independentment de qui proporcionés l’estupefaent, les transaccions es feien al domicili del principal implicat. 
A més, aquest pis, segons la policia, no només era utilitzat per traficar amb productes estupefaents, sinó que «s’havia convertit també en un punt de consum habitual freqüentat per menors d’edat». 
 
Mentre s’efectuaven les diferents diligències processals, es va procedir també al control de sis persones, quatre d’elles menors d’edat, que intentaven accedir al domicili amb la intenció d’adquirir estupefaents i s’ha procedit a la seva identificació. L’operació es manté oberta i no es descarten noves detencions. 
Aquesta és la cinquena operació antidroga amb adolescents o menors d’edat implicats, des de començament d’any. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT