PUBLICITAT

Ordino

L’Auditori Nacional s’entrega a la neerlandesa Candy Dulfer

Per EL PERIÒDIC

Candy Dulfer durant el concert, ahir.
Candy Dulfer durant el concert, ahir. | ANA / M.F.
L’Auditori Nacional d’Ordino va acollir ahir al vespre l’actuació de la saxofonista neerlandesa Candy Dulfer amb la presentació del seu nou disc Together (is all we got).L’actuació s’emmarca dins el 35è Festival Narciso Yepes Ordino.
 
La nova proposta de Dulfer és un recull de cançons a ritme de jazz, disco, soul, dance i R&B. Els fans de l’artista internacional han pogut gaudir en directe (l’artista no només ha tocat el saxòfon sinó que ha cantat) de les cançons del seu últim treball, on Dulfer mescla diversos gèneres i influències musicals, una autèntica demostració de la seva versatilitat, segons informa l’ANA.
 
Dulfer, nascuda el 1969, és intèrprete des dels set anys tot i que el seu primer disc, titulat Saxuality, no va arribar fins l’any 1990 i va ser nomenada pel Premi Grammy.
 
Més propostes/ La segona proposta del cap de setmana, en el marc del mateix festival Narciso Yepes, tindrà lloc demà, 15 d’octubre, a les 12 hores, quan es podrà veure el musical Alícia al país de les meravelles, especialment pensat en el públic familiar. Es tracta d’una adaptació de la coneguda història als temps actuals, on els infants conviuen cada dia amb la tecnologia. 
 
Marta Buchaca, creadora de l’espectacle, ha convertit Alicia al país de les Meravelles en una comèdia teatral contemporània i actualitzada i amb una important vessant pedagògica. Per veure aquest espectacle, encara hi ha entrades a la venda per aquest espectacle del ja clàssic festival de l’escena andorrana.H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT