El Lusitans i l’Engordany comanden la classificació

El Tic Tapa perd el primer lloc després d’empatar amb la UE Santa Coloma

Per EL PERIÒDIC

Jugada del partit entre el Lusitans i l’Inter.
Jugada del partit entre el Lusitans i l’Inter. | Inter Club Escaldes
Aquesta temporada la Lliga Multisegur Assegurances està tenint constants canvis en el liderat. L’FC Lusitans i la UE Engordany van aprofitar l’empat de qui encapçalava la taula classificatòria per prendre-li la primera plaça.

A l’últim partit de la jornada el restaurant Tic Tapa UE Sant Julià va empatar amb la UE Santa Coloma (1-1), resultat que li va fer perdre el lideratge. Noah avançava al minut 77 als lauredians, però els groc-i-negres empataven al 84. L’FC Lusitans en va sortir beneficiat aprofitant la seva victòria sobre l’Inter Club Escaldes per 0-2 en un enfrontament que va decidir-se en els primers instants de la segona part. Al primer minut de la represa marcava Martínez i al 49 Targino feia el segon. També va aprofitar l’avinentesa l’Engordany, que golejava al cuer, la Penya Encarnada d’Andorra, per 0-6. Brian obria el marcador al minut 17, a la mitja hora Luigi feia el segon i Bruninho el tercer al 40. A la represa Luigi marcava en dues ocasions, materialitzant un hat-trick, i també ho feia Pinto.

Després de tres jornades sense conèixer la victòria, el Vallbanc FC Santa Coloma va retrobar-se amb el triomf golejant al Nóbrega Constructora FC Encamp (1-7). A la primera part els de Richard Imbernón van encarar del tot el matx. Lima obria el marcador al minut 9. Al 22 Víctor Rodríguez feia el segon i al 26 Rebés el tercer. Just abans del descans Víctor Rodríguez veia de nou porteria. Al cinc minuts de la represa Torres materialitzava el cinquè i al 61 el mateix jugador tornava a marcar, aquest cop de penal. Ferreira al 65 era expulsat al veure la segona targeta groga i deixava els encampadans amb un jugador menys. Juanfer aconseguia el setè al 77 i en el temps de descompte arribava el gol de l’honor de l’Encamp, obra de Bríñez de pena màxima.