PUBLICITAT

Encamp

Ezpeleta s’endú una vibrant segona cita de les GSeries

El defensor del títol suma un ple a l’edició del 2018 i només Pons aguanta

Per El Periòdic

Tres cotxes participants de les GSeries en ple revolt, dissabte al Pas.
Tres cotxes participants de les GSeries en ple revolt, dissabte al Pas. | ACA

Carlos Ezpeleta, defensor del títol, va ser el guanyador de la segona cita de les les Crèdit Andorrà GSeries 2018, després d’una emocionant final en la qual va protagonitzar una batalla vibrant amb José Antonio Suárez i Xevi Pons. 

Una cursa més, la climatologia ha imposat la seva llei durant bona part de la jornada, amb una temperatura de deu graus sota zero durant els entrenaments i les nevades intermitents però incessants.

Va ser Suárez, un veterà asturià de les GSeries, qui va manar als entrenaments lliures i també a la qualificació, amb unes condicions de visibilitat realment precàries. La Super Special va ser tot un espectacle, amb nombrosos canvis de líder, i qui finalment es va posar al capdavant Xevi Pons. En la final, però, va ser Ezpeleta, qui també havia estat el vencedor a la primera cita, el que va marcar un ritme infernal i mantenir el ple de triomfs del calendari 2018. Segon va ser Pons i tercer Gerard de la Casa, aprofitant una errada de Suárez a la darrera volta.

Després de la segona cita, Ezpeleta manté l’hegemonia a la general amb 73 punts i només Pons, amb 71, és capaç de mantenir el seu ritme. El tercer, José Roger, suma 63 i el quart, Pedro Font, 58.

Montellà mana a la G2

La segona categoria, G2, sí que és més imprevisible. Si la primera cita la va guanyar Pol Vila, dissabte el que es va endur la victòria va ser Edgar Montellà, també amb nombrosos canvis de líder al llarg de la jornada.

Miquel Socias va aconseguir els millors temps a les sessions lliures i a la classificatòria va ser Montellà qui es va imposar per mig segon. Socias va respondre amb el millor ritme a la Super Special i a la final, una sortida de pista de De la Casa la va aprofitar Montellà per vèncer i situar-se colíder a la general empatat amb 71 punts amb Socias.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT