PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia decomissa 50 grams de cocaïna valorats en 3.000 euros

Hi ha dos presumptes implicats en un delicte contra la salut pública

Per El Periòdic

Els embolcalls de cocaïna decomissats per la Policia.
Els embolcalls de cocaïna decomissats per la Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia va decomissar durant la matinada de divendres passat un total de 49,7 grams de cocaïna, que representen prop de 55 dosis, tal com explica el comunicat publicat pel cos policial amb el balanç de les detencions efectuades durant el cap de setmana. El producte decomissat tindria un valor d’aproximadament 3.000 euros, segons s’informa en la mateixa nota. 

L’actuació es va emmarcar en una operació anomenada Espai i va acabar amb la detenció de dos presumptes implicats per un delicte contra la salut pública. El decomís va tenir lloc a Andorra la Vella. Primer es va procedir a detindre un dels implicats, resident de 31 anys. El cos de Policia va efectuar la primera detenció a les 03.00h del dissabte passat. Unes hores més tard, cap a les 17.30h, es va procedir a la detenció del segon presumpte implicat, un resident de 27 anys, també vinculat al mateix delicte. «Es dona la particularitat que la totalitat de la droga, al trobar-se fraccionada en dosis, estava presumiblement destinada a la venda al detall», apunta la Policia a la nota informativa. 

En la primera detenció, la Policia va detectar la possessió de 9,4 grams de droga per part del primer implicat. Juntament amb els 13 embolcalls de cocaïna, se li van trobar fins a 740 euros, repartits en bitllets de 10, 20 i 50 euros. La investigació posterior va permetre localitzar 40,3 grams més, una quantitat que es tradueix en 42 embolcalls o dosis. Les diligències posteriors van permetre identificar el segon implicat. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions en el marc de la mateixa operació Espai. 

Durant els últims dies, es van detenir unes altre quatre persones més per posseir cocaïna, tot i que en quantitats inferiors. A Soldeu, el dijous a la matinada, es va detenir un resident també de 31 anys amb 0,7 grams. Se’l va controlar en un lavabo públic d’un aparcament comunal. També a Soldeu, el divendres a la matinada es van detenir dos residents temporals de 42 i 33 anys per posseir 0,2 i 0,7 grams, respectivament. Al Pas de la Casa, durant la nit següent, la Policia va detenir un resident de 54 anys per posseir un gram d’aquesta droga. 

També van detenir 12 persones per delictes contra la seguretat del trànsit. Una d’elles va presentar una taxa de 2,26 g/l i va provocar un accident amb ferits el divendres a les 19.30h. L’accident va implicar el conductor de la moto, resident de 69 anys, i una dona no resident de 55 anys. 

D’altra banda, un resident de 30 anys va ser detingut diumenge a la tarda a Escaldes per una disputa de parella, en presència d’un fill menor, amb amenaces. Un altre resident de 54 anys va ser detingut la nit de diumenge després d’una disputa en un domicili d’Andorra la Vella. El detingut hauria amenaçat una amiga i va amenaçar i insultar els agents policials.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT