PUBLICITAT

Duel d’interessos a la gran final del torneig

El Tortell Atlètic Escaldes i el SAE Sant Julià volen aconseguir demà a la tarda el títol

Per Miquel López-Egea

El Tortell Atlètic d’Escaldes.
El Tortell Atlètic d’Escaldes. | FAF

El Tortell Atlètic Escaldes i el SAE Sant Julià disputaran la final del Memorial Canut aquest dissabte a partir de les 19.30 hores al Poliesportiu dels Serradells. Els escaldencs arriben després d’haver golejat a les semifinals al Immobiliària CISA La Massana per 7-1. Brito i Raventós van anotar dos gols mentre que Llamas, Herrero i Férriz en van fer un cada un. El gol d’honor massanenc va ser de Pereira. En aquest sentit, l’equip buscarà donar la sorpresa després d’haver guanyat la segona divisió i podria anotar una fita històrica.

En aquest sentit, el jugador escaldenc Cabinho va explicar ahir en la presentació de la final que l’equip arriba en un «moment bo». «Hem passat l’eliminatòria en solvència», comentava. «El Sant Julià és un rival molt fort, s’han reforçat i serà un partit molt difícil», comentava.

Per altra banda, l’altre rival, el SAE Sant Julià va guanyar al Construmosa DDS Madriu per 4 a 5 a les semifinals. El conjunt de Joan Foix va aconseguir la victòria amb dues dianes de Jorge Dias i amb una de Balcells, una de Jiménez i una del porter Pereira. Grego, De Jesús, Flores i Ferreiro van marcar quatre gols insuficients. En aquest sentit, els lauredians buscaran revalidar el títol. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT