PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’exministra d’educació de França participarà a la inauguració del curs acadèmic de l'UdA

Vallaud-Belkacem és actualment directora general delegada d’Ipsos

Per El Periòdic

Vallaud-Belkacem, en una conferència.
Vallaud-Belkacem, en una conferència. | UdA

L'acte d'inauguració del curs acadèmic 2018-2019 a la Universitat d’Andorra (UdA) comptarà amb la participació de l'exministra d’Educació nacional, Ensenyament superior i Recerca de França, Najat Vallaud-Belkacem. L'acte tindrà lloc  l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a Sant Julià de Lòria, el dimarts 16 d’octubre de 2018 a les 11.00 h. Convidada per la Universitat d’Andorra, Vallaud-Belkacem hi pronunciarà la lliçó inaugural, en francès, titulada 'Quelle égalité dans l’éducation?'.

L’acte estarà obert al públic, amb entrada lliure. Najat Vallaud-Belkacem és directora general delegada d’Ipsos, responsable d’Estudis internacionals i Innovació social des de febrer del 2018. És diplomada de l’Institut d’Estudis Polítics (IEP) de París. El 2012, va esdevenir ministra dels Drets de les dones i portaveu del primer govern de François Hollande. Del 2014 al 2017, va ser ministra d’Educació nacional, Ensenyament superior i Recerca. El 2007 va ser portaveu de la candidata socialista Ségolène Royal per a les eleccions presidencials de 2007. Entre 2008 i 2014 va ser consellera general del cantó de Lió-XII. Posteriorment, va ser portaveu del candidat socialista François Hollande durant les presidencials de 2012.

El curs acadèmic 2018-2019 serà formalment inaugurat pel cap de Govern, Antoni Martí, en companyia del rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau. L’acte inclourà el lliurament de diplomes universitaris del curs passat.

PUBLICITAT