PUBLICITAT

Andorra La Vella

El Govern aprovarà al juliol el crèdit per pagar als comuns

Tot i que no hi ha data, Cinca diu que serà una «tramitació molt ràpida»

Per Victoria Gómez Pérez

El ministre portaveu, Jordi Cinca.
El ministre portaveu, Jordi Cinca. | SERGI PÉREZ

Si ahir al matí la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, «confiava» que al llarg d’aquest mes de juliol pugui entrar a tràmit el crèdit extraordinari corresponent a la part de transferències del 2017 que el Govern deu als comuns, a la tarda, el ministre portaveu, Jordi Cinca, va confirmar que el projecte de llei per aprovar-lo es farà en els dies vinents. Així i tot, Cinca va insistir en què abans serà necessari esperar l’aprovació de la liquidació de comptes del 2016, encara pendent de passar pel ple del Consell General. Per tant, tot i que no hi ha una data exacta, el ministre va dir «entendre» que es tractarà d’una «tramitació molt ràpida».

 

Multes i tributs

Pel que fa a la prescripció de les multes i tributs que el Govern també deu encara, Cinca va recordar que és fruit d’una sentència ferma del Tribunal Superior que obliga l’Executiu a fer el pagament i que es farà durant aquest mes. «En aquest cas, la quantitat és molt més reduïda» i «en principi, els hi podrem fer front amb les dotacions pressupostàries» ja aprovades, va assegurar. 

Marsol, per la seva banda, durant la presentació de l’estat de les obres de remodelació del Centre esportiu dels Serradells, va recordar que la parròquia ha de percebre en concepte de transferències dos milions, als quals cal afegir 1,2 corresponents a les multes i tributs prescrits a la Batllia, una quantitat, va remarcar, que per a Andorra la Vella «és molt important». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT