PUBLICITAT

Andorra La Vella

Les obres als Serradells podrien continuar l’any que ve

Si el «pressupost ho permet», es renovaran els vestidors i els sanitaris

Per Victoria Gómez Pérez

Malgrat ser una obra «necessària», que «no volguda», la façana del centre esportiu dels Serradells segueix el curs de les millores que es van iniciar ara fa un any. Quan s’acabin les obres actuals, «si el pressupost ho permet», es remodelaran els vestidors i els sanitaris, ja que són unes instal·lacions que han tingut «molt d’ús» al llarg dels 25 anys que fa que el centre està en funcionament. Així ho ha anunciat la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, durant la visita d’aquest matí de tots els membres de la corporació comunal a les instal·lacions.  A més, Marsol ha dit que de cara al 2019 també es plantegen fer reformes a la piscina exterior, que cada estiu compta amb 30.000 usuaris.

Com ha explicat la cònsol major, l’arranjament de la façana del complex es tracta d’una obra que el comú es va «veure obligat» a assumir, després que algunes plaques es desprenguessin l’estiu passat, i ara es vol aprofitar per fer altres millores, com l’aïllament de la instal·lació, que «suposarà un estalvi energètic del 15%» i farà que el centre esportiu sigui també «més sostenible». També s’ha modernitzat la recepció, fent-la més «pràctica» tant pels usuaris com pels treballadors, així com els treballs als serveis interiors del gimnàs.

D’altra banda, i aprofitant la parada tècnica anual, el cònsol menor i conseller d’Esports, Marc Pons, ha explicat que s’està fent un manteniment «a fons» i amb «més detall» del centre i que s’estan provant nous mètodes pel tractament de la qualitat de l’aigua de les piscines. Es tracta de l’ús de l’ozó que permet no utilitzar tant de clor, el que suposa menys problemes de pell i olors. Per a aquest nou sistema s’han destinat 250.000 euros, mentre que les obres de la façana s’eleven a 2,8 milions. «Són 2.000 metres quadrats de façana i la piscina, l’única olímpica que hi ha a Andorra, l’utilitzen 550 usuaris cada dia», ha justificat Marsol. Pons ha volgut afegir que el centre esportiu compta amb uns 5.000 abonats des de fa 10 anys, la meitat dels quals són de la parròquia i l’altra meitat de la resta del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT