PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús podrà estar al GP d’Alemanya

La recuperació de l’operació a la clavícula és positiva i podrà competir a la pròxima prova del Mundial

Per Joan Josep Blasco

Cardelús fa rehabilitació.
Cardelús fa rehabilitació. | Cardelús Racing Team

La intenció era competir a la cursa d’aquest cap de setmana del Gran Premi d’Alemanya i ho ha aconseguit. Xavi Cardelús podrà participar a la seva cinquena cita del Mundial. La recuperació després de l’operació que va patir la setmana passada és positiva, comportant que pugui competir al circuit de Sachsenring.

Va ser intervingut quirúrgicament per la caiguda que va patir al GP d’Holanda a Assen. L’operació de la fractura a la clavícula esquerra va ser exitosa, així com la recuperació, que no li està causant més molèsties i dolors dels que són habituals. Els metges van decidir no retirar-li els punts per facilitar el tancament de la ferida, com a mesura per a que pugui córrer a Alemanya. Demà Cardelús passarà revisió mèdica al circuit teutó per declarar-lo apte per competir a la prova del Mundial.

El pilot andorrà és conscient que en cursa «he de prendre precaucions i no arriscar tant com ho faria si estigués en plenes condicions físiques. És una doble bona notícia, tant pel fet de constatar que l’evolució és molt bona com perquè em permet sortir a Sachsenring». Per arribar a temps «és molt important el treball que he estat fent a Andorra amb el fisioterapeuta Oriol Sànchez, que m’ha permès evolucionar més bé i mantenir l’espatlla i el braç esquerres en forma. De cara al cap de setmana, l’important és conèixer un nou i exigent circuit com Sachsenring i, tal com han dit els doctors, no arriscar més del compte per no comprometre la recuperació de la meva clavícula. Caldrà tenir el cap fred i fer la feina que toca».

PUBLICITAT
PUBLICITAT