PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús rebaixa temps tot i les molèsties a la clavícula

Puja a la moto onze dies després de ser operat de la clavícula

Per El Periòdic

Cardelús, als entrenaments del GP d’Alemanya.
Cardelús, als entrenaments del GP d’Alemanya. | Cardelús Racing Team

Torna a ser a sobre la moto. Només onze dies d’haver estat operat de la clavícula esquerra, Xavi Cardelús ja pilota la seva Kalex. I ho fa al Mundial de Moto2, al circuit d’Sachsenring al Gran Premi d’Alemanya.  

La jornada d’entrenaments no va ser fàcil per al pilot andorrà. El traçat teutó es completa en bona part tombat a causa dels revolts, que no ajuda a l’estat de Cardelús pels canvis de posició que suposa, provocant que les molèsties vagin a més. El millor temps a la sessió matinal va ser d’1.30,20 minuts, mentre que a la tarda va ser capaç de rebaixar-lo per deixar-lo en 1.28,78. 

«Estic molt satisfet de com han acabat anant les coses en aquesta primera jornada d’entrenaments», assegurava l’andorrà, que a pesar de les molèsties es prenia el dia per «aprendrem el circuit i recuperar confiança després de la caiguda d’Assen, amb l’agreujant del poc temps que fa que em van operar i tenint la precaució justa per evitar una caiguda. La millora d’un segon i mig en els meus temps del matí a la tarda mostra que la feina feta ha estat positiva i ens marca el camí. L’objectiu és millorar cada cop que surti a la pista i en aquest cap de setmana, ateses les condicions físiques en les que em trobo, no córrer més riscos dels necessaris». Avui es portarà a terme la tercera sessió d’entrenaments lliures i posteriorment els classificatoris».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT