PUBLICITAT

Òscar Casal i Imma Parrilla guanyen a la Travessa d’Encamp

L’organització canvia el recorregut llarg a per fer-lo menys alpí a causa de la climatologia prevista

Per El Periòdic

Òscar Casal i Imma Parrilla
Òscar Casal i Imma Parrilla | Comú d\'Encamp

Òscar Casal i Imma Parrilla s'han imposat a la 35a edició de la Travessa d’Encamp, prova puntuable de la Multisegur Copa d’Andorra. 

Casal ha disputat la prova com un entrenament de cara a l’SkyRace Comapedrosa que es disputarà el pròxim diumenge al Principat. En aquest sentit, el corredor del SEC ha estat el més ràpid, aconseguint un cronòmetre d’1.56,32. Segon ha estat David Méndez i tercer, Adrià Bartomeu. 

D’aquesta manera, el corredor membre de l’equip nacional de curses de muntanya ha pogut disputar una prova molt interessant com a entrenament a la prova de les  Skyrunner World Series.

En categoria femenina, la victòria ha estat per a Imma Parrilla, que va entrar a la meta amb un temps de 2.35,13. Segona ha estat Fernanda Barbosa i tercera, Núria Samaniego. 

En aquest sentit, des de les 7.45 hores, 62 valents corredors de diferents categories han pres  la sortida ahir de la prova desafiant el temps del cap de setmana i el gran desnivell de la prova en tres recorreguts: el llarg, el mitjà i el familiar. 

Així, per la previsió de mal temps, dissabte a la  nit, l’organització va decidir canviar el recorregut llarg, per a fer-lo menys alpí si hi havia tempesta, prioritzant la seguretat dels participants. Malgrat això, el temps ha respectat i el cel nomé ha estay ennuvolat, fet que ha propiciat un clima agradable per córrer. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT