Aracil, 7è a la República Txeca

Folguera acaba desè al Campionat d’Espanya júnior de ‘cross-country’ i Martín, 37è

Per Miquel López-Egea

La delegació andorrana al Campionat d’Espanya júnior d’XCO.
La delegació andorrana al Campionat d’Espanya júnior d’XCO. | Federació Andorrana de Ciclisme

Èxit absolut dels ciclistes de muntanya del país aquest cap de setmana. El rider Joan Aracil va aconseguir una magnífica 7a posició al Campionat Júnior de descens que es disputava aquest diumenge a la República Txeca i va fer un pas més després del bon paper que va realitzar a la Copa del Món de Vallnord, on va ser 29è. En aquest sentit, va aconseguir la sisena posició a la baixada classificatòria.

Per altra banda, el ciclista Kilian Folguera va aconseguir acabar desè al Campionat d’Espanya júnior de cross-country, 6,02 del campió de la prova, David Domingo Campos, que va marcar un temps d’1.11,57.
D’aquesta manera, Folguera va començar unes posicions més enrere i va arribar a anar en novena posició però finalment va aconseguir entrar en el top 10. Pel que fa a l’altre andorrà, el ciclista Sergi Martín va ser aconseguir ser 37è a la prova, a 12,28 de Campos. El seu paper va ser destacat també perquè va aconseguir remuntar moltes posicions.