PUBLICITAT

Ordino

Un grafit d’un artista local decora un pàrquing a Ordino

El comú habilita una zona d’aparcament de cinc places a la Moleta

Per El Periòdic

El grafit de l’artista Domènec Montané, a l’aparcament de la Moleta.
El grafit de l’artista Domènec Montané, a l’aparcament de la Moleta. | Comú d\'Ordino

El Comú d’Ordino ha habilitat una zona d’aparcament a la Moleta, on es trobava l’antic dipòsit d’aigua de Segudet, passat el poble on comença el camí, segons informa la corporació en un comunicat enviat ahir al matí. Es tracta d’un lloc força concorregut, ja que és l’inici de diferents circuits que van cap al bosc d’aventura. La parcel·la compta amb un total de 176,68 metres quadrats i té cabuda per a quatre places i una reservada per a minusvàlids. El temps d’execució de l’obra ha estat de 15 dies. 

Per a l’embelliment de la zona es va encarregar a l’artista grafiter Domènec Montané, nascut l’any 1996 a la parròquia d’Ordino, la intervenció en el mur de contenció. L’ordinenc va pintar sobre una superfície de 5x12 metres. La tècnica que va fer servir per al grafiti és l’anomenada tècnica de plantilla (stencil, en anglès). Es tracta d’un procés habitual en la seva producció artística. 

La flor de la grandalla és el que ha servit d’inspiració per al treball de l’artista, que va utilitzar esprais de colors complementaris per oferir una lectura contemporània d’aquest símbol del Principat, a través de la multiplicitat de la imatge. La intervenció plàstica es va enllestir en cinc dies, tot i que hi va haver un treball previ els darrers mesos per l’elaboració de les plantilles, segons s’explica en el mateix comunicat enviat des de la corporació d’Ordino. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT