PUBLICITAT

Trois-Rivières

Llovera progressa però no es classifica per semifinals

Al Canadà es troba amb un circuit dels més ràpids del Mundial

Per El Periòdic

Llovera, en una de les sessions al circuit de Trois-Rivières.
Llovera, en una de les sessions al circuit de Trois-Rivières. | Fotoesport

El calendari del Mundial de Rallycross2 canviava de continent i es traslladava fins el Canadà. Albert Llovera va tornar a trobar-se amb una prova exigent, amb un circuit ràpid que els millors especialistes no van donar opció a la resta. El pilot andorrà, tot i que va seguir progressant, no va poder classificar-se per a les semifinals.

El traçat de Trois-Rivières es caracteritza per ser «un dels circuits més ràpids i emocionants del Mundial», exposava Llovera. A les sessions classificatòries va millorar els seus cronos, però no li van servir per entrar a les semifinals de la prova americana. A més la forta calor que s’hi va produir era un condicionant per a l’andorrà, ja que és «l’únic que no baixo del cotxe entre carreres i és horrible» aguantar les altes temperatures. 

Albert Llovera va aprofitar la cita canadenca per continuar amb la seva evolució al volant del cotxe, i anar agafant experiència en una especialitat que té moltes particularitats en el que en conducció es refereix. «Me’n vaig del Canadà content amb els temps aconseguits en cursa i en especial per trobar la velocitat en grup de carrera amb els pocs quilòmetres que faig d’entrenaments», opinava l’andorrà després de la prova.

PUBLICITAT
PUBLICITAT