PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un cotxe andorrà es veu implicat en un accident mortal a la C-14

El sinistre va fer tallar la carretera i es van generar grans cues

Per El Periòdic

Els serveis d'emergència actuen a la zona de l'accident.
Els serveis d'emergència actuen a la zona de l'accident. | Trànsit

Un vehicle amb matrícula del Principat s'ha vist involucrat aquesta tarda en un accident mortal que s'ha produït a la C-14, al quilòmetre 135 al municipi de Bassella, entre tres vehicles (els altres dos amb plaques espanyoles). Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, en el cotxe andorrà hi havia tres ocupants que han resultat ferits. D’altra banda, el conductor d’un dels altres dos vehicles, concretament d’un Volkswagen Golf, ha perdut la vida en la topada, mentre que hi ha hagut un quart ferit de qui no s'ha detallat en quin vehicle viatjava ni la gravetat de les lesions. El xoc ha obligat a tallar la circulació durant dues hores, fet que ha generat importants retencions.


Des del Servei Català de Trànsit s'ha informat que l’avís de l’accident es va rebre a les 18.01 hores quan per causes que en el moment de tancar l’edició encara s’estaven investigant hi ha hagut una col·lisió entre tres vehicles, dos d’ells amb matrícula espanyola i un amb plaques del Principat.

Testimonis 

Segons han explicat a EL PERIÒDIC testimonis del sinistre, un vehicle que viatjava en sentit sud hauria envaït el carril contrari. El primer vehicle amb qui s'ha trobat de cara (segons els testimonis seria l’andorrà), l'ha pogut esquivar i ha acabat sortint de la via. El segon cotxe que viatjava en sentit Andorra, ho ha estat a temps de reaccionar i han acabat topant.


Els ocupants del cotxe del país, dos adults i un nen, han estat traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, un d’ells en helicòpter i els altres dos en ambulància. Pel que fa al quart ferit, se l'ha traslladat en helicòpter fins a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

En les tasques d’assistència hi han intervingut quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos helicòpters i dues ambulàncies del SEM. L’incident ha obligat a tallar la circulació de vehicles en els dos sentits de la marxa fins a les vuit del vespre, fet que ha ocasionat cues de més de vuit quilòmetres.


Aquest ha estat el segon accident mortal en una setmana a la C-14, ja que el dimecres passat va morir un veí d’Oliana en una topada a l’alçada del quilòmetre 131. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT