PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ubach i el seu homòleg rus volen potenciar el turisme

En una trobada a Moscou, els dos ministres exploren noves vies de promoció

Per El Periòdic

La ministra Ubach i el seu homòleg rus, Sergey Lavrov.
La ministra Ubach i el seu homòleg rus, Sergey Lavrov. | EFE

La trobada d’ahir a Moscou entre la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach,i el seu homòleg rus, Sergey Lavrov, va servir per tractar diverses qüestions d’interès comú com són les relacions en l’àmbit turístic. 

Després que en l’última temporada Andorra hagi rebut la visita de fins a 40.000 russos, els dos ministres van aprofitar per explorar la possibilitat de promoure l’augment dels turistes d’aquest país, sobretot tenint en compte el gran potencial del mercat rus. Durant la reunió, també van parlar de la cooperació en l’àmbit multilateral. 

Intercanvi cultural

La trobada va produir-se després que els dos ministres participessin en la presentació del llibre Andorra i el poeta, de l’escriptor rus Maximilian Voloixin, que és un reflex de l’empremta que Andorra va deixar en el poeta quan va fer-hi una estada a principis del segle XX. El llibre és una edició bilingüe amb els textos i poesies d’aquest artista i també inclou il·lustracions de diversos racons del Principat. Va ser publicat l’any passat amb motiu de la celebració dels 20 anys de les relacions diplomàtiques entre Rússia i Andorra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT