PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’oportunitat de Bou per complir un altre somni

Espera que la competició "tingui continuïtat" al Principat

Per Miquel López-Egea

Toni Bou celebra el seu 24è títol de trial.
Toni Bou celebra el seu 24è títol de trial. | FIM

El pilot resident Toni Bou pot aconseguir el 13è títol consecutiu de trial indoor a Andorra la Vella, fet que, segons va explicar a EL PERIÒDIC, «seria un somni dels quals encara motiven després de tants anys». «Fa moltes temporades que aconseguim molts èxits  i sempre és molt difícil tornar a repetir perquè cada any els rivals donen més guerra», assegurava. Per aquest motiu, vèncer a Andorra i emportar-se el títol «serà la motivació de l’any». 

Així mateix, va desitjar que la prova «tingui continuïtat i la puguem córrer durant molts anys» al Principat. 

El Poliesportiu, ideal

Pel que fa a les instal·lacions on es disputarà la darrera prova, el Poliesportiu d’Andorra, el pilot pierenc va assegurar que és «idoni» per les mides. A més, «permet tenir el públic molt a prop», un aspecte molt interessant, ja que permet que es puguin analitzar tots els detalls i veure les altures. «De ben segur que tot sortirà molt bé, la federació ha fet una gran feina i tot això suposa un gran èxit pel país», indicava.

Una altra de les proves que Andorra aspira a organitzar és el trial outdoor, però encara s’ha de fer pública la decisió. «Farem pressió perquè no caigui del calendari», es comprometia. «Sempre són nervis afegits competir a casa», concloïa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT