PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra vol seguir amb el bon treball a domicili

Demà visita al Júpiter, amb l’opció de superar-lo a la taula

Per El Periòdic

Alàez, en el partit disputat al camp de la Montañesa.
Alàez, en el partit disputat al camp de la Montañesa. | FCA

La victòria de l’FC Andorra a Vilanova i la Geltrú de dijous dona noves perspectives a l’equip, que fins ara no havia pogut combinar bon joc amb un triomf. Al Garraf va aconseguir materialitzar els dos aspectes, guanyant tot just el segon partit de la temporada, el primer a domicili. En una setmana exigent, demà visita a un dels històrics del futbol català, el CE Júpiter, amb la intenció d’encadenar victòries lluny del Principat per millorar la situació a la classificació.

En un inici de temporada irregular, el matx contra el CF Vilanova va servir per treure el millor de l’equip. «Sobretot a la primera part vam tenir bastantes ocasions, vam ser un equip que pressionava i era força intents, tenint la pilota», afirmava el jugador de l’FC Andorra, Jordi Alàez, mentre que en la segona «amb el 0-2 fem un passet cap enrere», però tot i estar més tancats, «també vam sentir-nos còmodes». La imatge va ser positiva «a l’hora de pressionar, treure la pilota, agafar els contraatacs, saltar a pressionar i les vigilàncies, es va fer un partit molt complert», que va servir per tornar amb els tres punts.

Alàez: «Tot l’equip en el tema defensiu està millorant molt. Es tracta d’agafar el ritme i poc a poc ho estem fent»

La gran assignatura pendent dels tricolors, no només aquesta campanya sinó també en les anteriors, és sumar victòries a domicili. Una circumstància que s’allarga perquè «fora de casa és bastant complicat treure punts perquè els equips sempre es fan forts, igual que nosaltres a casa nostra». En qüestió de vuit dies juguen tres partits, els dos últims són desplaçaments, que comporta que sigui una «setmana dura, però l’equip està preparat per a això», ja que «tenim la plantilla bastant complerta». El conjunt tricolor va aconseguir sortir de la zona de descens, amb un partit encara pendent, però el fet de trobar-se a la part baixa de la taula no era un fet que preocupés. «Al vestidor l’ambient és positiu i es veia que estaven sortint les coses», amb una progressió evident «a comparació dels primers partits, no només la defensa, sinó que tot l’equip en el tema defensiu està millorant molt. Es tracta d’agafar el ritme i poc a poc ho estem fent». Ofensivament de cara a porteria és un dels aspectes a seguir treballant, tot i que «el gol és secundari. Mentre seguim creant ocasions, acabarà arribant».

Números similars

El Júpiter, que s’ha reforçat els últims dies, es troba un lloc per sobre dels andorrans a la classificació, i a un punt sumant un partit més. Com l’equip de Richard Imbernon, acumula dues victòries en el que va de campionat. Va vèncer a la primera jornada, al camp del Lleida Esportiu B, i no va poder tornar a vèncer fins el passat cap de setmana, imposant-se a domicili al CE Manresa. Alàez preveu que serà un matx «molt similar», al del Vilanova, «molt intens». Per a l’enfrontament a Barcelona són baixa per lesió Pujol, Nazzaro i Joel, mentre que Xisco torna a la convocatòria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT