PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Detingut un conductor ebri després d'una persecució amb els Mossos

L'home, amb nombrosos antecedents, conduïa un vehicle amb una roda sense pneumàtic

Per El Periòdic

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu.
Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu. | Ràdio Seu

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un veí de la Seu, de 51 anys i de nacionalitat portuguesa, com a presumpte autor de quatre delictes relatius al trànsit per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, negar-se a sotmetre's a les proves de detecció, conduir de manera temerària i sense permís per pèrdua dels punts. A l'home també se l'acusa d’un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat i un altre de danys.

Els fets han passat cap a la una de la matinada, quan dues patrulles de trànsit que feien gestions amb un vehicle que havien aturat a l'altura del Parc del Segre han vist com s'apropava un turisme que circulava fent ziga-zagues, amb una roda davantera destrossada i sense pneumàtic. El conductor ha fet cas omís de les indicacions que li donaven els agents per aturar-se i han hagut d’apartar-se per evitar l’atropellament. Tot seguit, vàries patrulles han sortit darrera del vehicle escàpol, que circulava temeràriament i posant en perill la resta d’usuaris. El detingut fins hi tot ha intentat treure de la via un dels vehicles policials amb diverses envestides laterals. Poc després, el turisme ha entrat pel carrer Baixos de Calvinyà i les patrulles li han barrat el pas. Finalment, ha acabat impactant amb una jardinera.

Els mossos han hagut de reduir el conductor, que es resistia activament a la detenció. L'home presentava signes clars de trobar-se sota l'efecte de les begudes alcohòliques i s’ha negat a fer les proves de detecció. També s’ha comprovat que conduïa tot hi haver perdut tots els punts del permís. Posteriorment, ha estat traslladat a l’Hospital de la Seu i ha colpejat un dels mossos que el custodiaven, provocant-li lesions a la cara.

Nombrosos antecedents policials

Pel que fa al turisme que conduïa, tenia el pany manipulat i a l'interior hi havia malls i altres estris susceptibles de ser emprats en robatoris amb força. A hores d'ara la investigació continua oberta per contactar amb el legítim propietari del vehicle i determinar si pot estar relacionat amb algun altre il·lícit penal.

El detingut, amb nombrosos antecedents, passarà properament a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.

PUBLICITAT
PUBLICITAT