PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un xou acrobàtic a Andorra la Vella acompanyarà la gala FIM

La signatura d’autògrafs es limitarà a 500 persones i Pedrosa tindrà un homenatge especial

Per Miquel López-Egea

Presentació a la Gala de la FIM a la seu d'Andbank.
Presentació a la Gala de la FIM a la seu d'Andbank. | C.G.

Un total de 42 campions  seran reconeguts el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre en el marc de la Gala i l’Assemblea de la Federació Internacional de Motociclisme.

D’aquesta manera, la presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra, Natàlia Gallego, va confirmar ahir l’assistència de tots els premiats i va donar més detalls logístics de l’esdeveniment. En total, la gala tindrà 670 convidats i hi assistiran delegats de les 113 federacions. Serà el diumenge al vespre, després de passar per la catifa vermella i per un photocall. A més se li farà un homenatge al català Dani Pedrosa.

Per altra banda, el mateix dia, se celebrarà un xou acrobàtic a Andorra la Vella, a l’aparcament d’autobusos de davant del Govern. Així ho va confirmar la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, qui va detallar que serà amb professionals, «serà el primer cop que es faci al país». A més, va destacar que és «una manera d’apropar la gala de la FIM a la ciutadania». «Serà un cap de setmana en què tindrem a Marc Márquez i els residents Jorge Martín i Toni Bou», explicava i va recordar que «s’ha fet coincidir amb el poblet i el mercat de Nadal».

Pel que fa al futur del motor a Andorra, Gallego va explicar que durant l’assemblea es faran públics els calendaris oficials de competicions (Andorra aspira a tornar a tenir una prova del Mundial de Trial) i va explicar que «en vuit o deu anys esperem tornar a poder acollir la gala, per ara hi ha grans capitals interessades».

Entrades limitades

L’acte de signatura d’autògrafs per part dels motoristes, tindrà lloc diumenge de les 15 a les 17 hores al Park Hotel A diferència de l’any passat, i després de l’èxit de l’any passat pel qual es va haver de tancar l’accés al recinte que va provocar que molts aficionats es quedessin sense l’autògraf, la Federació ha decidit que per accedir a l’acte, es requereixi una inscripció prèvia que estarà limitada a 500 persones. Les inscripcions estan obertes des d’avui mateix.

Aquesta informació es va donar a conèixer ahir en un acte a la seu d’Andbank on va assistir el ministre de Turisme, Francesc Camp: «És un esdeveniment que convertirà a Andorra en el centre del motor i tornarà a convertir en un referent com capital de congressos». «Hem d’aprofitar per mostrar al món que tenim capacitat organitzativa per fer grans esdeveniments», afegia. De fet, en el congrés internacional de la federació internacional, s’escollirà el seu nou president.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT