PUBLICITAT

Gutiérrez frega el top 30 a la segona Copa del Món

El mal temps i alguna errada provoquen que acabi a 0,48 de l’objectiu

Per El Periòdic

Mireia Gutiérrez durant la segona Copa del Món, ahir.
Mireia Gutiérrez durant la segona Copa del Món, ahir. | Alexis Boichard/Agence Zoom

Mireia Gutiérrez va fregar el top 30 ahir a la segona Copa del Món d’esquí alpí femení en la disciplina d’eslàlom que es disputava a l’estació nord-americana de Killington, ja que va assolir la 35a posició, a 0,48 de la 30a plaça que donava accés a la segona mànega d’aquesta competició. Va marcar un temps de 57,92, a 5,43 del millor temps, el de l’estatunidenca Mikela Shiffrin.

En aquest sentit, el seu entrenador, Roger Vidosa, va fer autocrítica i va explicar que «potser era una de les oportunitats més fàcils per entrar, sobretot amb el dorsal que tenia». «Ha sortit bastant bé, l’intermedi era bo, però després ha fet alguna errada i ja no ha aconseguit un bon segon intermedi, després ja hem entrat en un passiu i al final li ha faltat ser més atacant, malgrat la boira i la pista, que han complicat les coses», comentava i afegia que «ha faltat gas», «per això esperem que això millori per a la pròxima cursa», reiterava.

A més, va assegurar que «ha estat una carrera amb mil canvis climàtics i que això, l’ha afectat».

Esteve i Vila disputen les darreres curses FIS

Irineu Esteve i Carola Vila van disputar ahir les últimes curses FIS de l’estació noruega de Gaalaa. Esteve competia en els 15 quilòmetres clàssics, on va ser 34è, mentre que Vila corria en la prova júnior de 10 quilòmetres clàssics, on va finalitzar novena. D’aquesta manera, el crono d’Esteve va ser de 39.13,4, a 1.56, 4 del guanyador el noruec Mattis Stgenshagen. L’andorrà va anar de menys a més i va patir una caiguda que, a més, el va penalitzar més de mig minut. Mentrestant, Vila va completar el recorregut amb un temps de 15.18,6, a 22,5 de la vencedora, la noruega Vera Johanne Norli. L’andorrana va aconseguir rebaixar en la meitat el seu temps amb la guanyadora respecte a l’any anterior.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT