PUBLICITAT

Andorra la Vella

Un 30% dels assegurats ja han escollit metge referent

La consulta del generalista i del pediatra, els canals més usats

Per Meritxell Prat

La façana de l'edifici de la CASS.
La façana de l'edifici de la CASS. | Maricel Blanch

Un 30% dels assegurats a la CASS ja disposa de metge referent. Així es va informar ahir des de la parapública mitjançant un comunicat en el qual s’informava dels punts tractats en el consell d’administració. En aquest sentit es va destacar que el percentatge correspon a un total de 22.000 persones que han escollit metge de capçalera, un procediment previst en la reforma sanitària que es pot fer des del 17 de setembre passat i que permet que en les visites al metge referent l’usuari no hagi d’avançar els diners i pagui directament només la part que li correspon: 5,9 euros per la visita al metge de capçalera i 7,25 per la visita al pediatre.


Per fer l’assignació del metge referent els usuaris només ho han d’indicar en la mateixa consulta i també tenen l’opció de fer-ho a través del web de la CASS o presencialment. Cal recordar, a més, que de moment no s’ha fixat cap data límit perquè els assegurats puguin escollir el seu metge de capçalera.


D’altra banda en el consell d’administració celebrat ahir per la parapública també es va aprovar adjudicar la contractació d’Andorra Telecom per a la realització d’una auditoria de seguretat dels sistemes d’informació de la CASS. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT