PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Hinterreitner queda sisena al gegant FIS de Noruega

Ramírez es trenca l’espatlla durant la segona mànega i torna a Andorra

Per El Periòdic

Sissi Hinterreitner i Zoe Ramírez a l’estació sueca de Kaabdalis.
Sissi Hinterreitner i Zoe Ramírez a l’estació sueca de Kaabdalis. | FAE

L’equip femení de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) es troba a Geilo (Noruega), on ahir es va disputar el segon gegant FIS. Sissi Hinterreitner va aconseguir la sisena posició amb un temps d’1.57,49 minuts, a 2,55 segons de la guanyadora, que va ser la noruega Maarstoel, amb un registre d’1.54,94. Pel que fa a Carla Mijares, va ser la 27a amb un crono de 2.01,30, a 6,36, mentre que Xènia Rodríguez va acabar 35a amb 2.03,65, a 8,71.
Jessica Núñez no va completar la primera mànega perquè «no ha respectat les línies», va explicar l’entrenador Yago Antes. En la segona va quedar fora Zoe Ramírez, que va caure i es va trencar l’espatlla. L’esquiadora tornarà a Andorra.

D’altra banda, Antes va valorar que «Sissi ha fet una bona primera mànega on anava en segona posició però durant la segona ha fet un esquí tímid i passiu i ha acabat amb 47 punts. Mijares encara fa errades de corredora de primer any i ha obtingut 80 punts. Quant a Xènia Rodríguez, ha anat molt rodona i controlant la velocitat, per això ha acabat molt lluny». Avui es disputarà un eslàlom FIS.

Carmina Pallàs

L’andorrana va quedar 57a a la Copa d’Europa de gegant d’ahir. Va superar la primera mànega i es va classificar per a la segona, on només arriben les 60 millors. El  temps final va ser de 2.02,88, a 5.96 de la vencedora, la noruega Kristine Gjelsten Haugen (1.56,92). Avui es desenvoluparà un segon gegant.

Joan Verdú

L’esquiador es troba als Estats Units, on es realitza la Copa del Món a l’estació de Beaver Creek. Verdú va poder provar la pista dijous durant l’entrenament oficial i va poder agafar la referència al traçat de cara al supergegant que s’hi durà a terme avui. A l’entrenament, el seu crono va ser d’1.46,24, a 3,59 del millor temps, que va ser per a l’austríac Otmar Striedinger, que va aconseguir un temps d 1.42.65. Demà es disputarà el gegant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT