PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Areny, el millor andorrà en acabar en 36a posició

Boscacci i Mollare guanyen la competició i tots els participants ja esperen la prova de la Font Blanca

Per El Periòdic

L’equip de la FAM a Àustria.
L’equip de la FAM a Àustria. | Xavi Comas

Amb un temps d’1.37.47, l’andorrà Xavi Areny va acabar ahir en 36a posició a la Copa del Món de Bischofshofen, Àustria, la primera que es disputava, i ho va fer a un 13% del guanyador, l’italià Michele Boscacci, que va marcar un temps d’1.26.14. El també italià Robert Antonioli va ser segon mentre que el suís Werner Marti va acabar en tercera posició.

Així mateix, amb un crono d’1.46.01, Jordi Solè va ser 45è mentre que Sergi Casabella, amb un temps d’1.41.50, va ser 47è. Tot seguit es va classificar Gerber Martin, amb un crono d’1.42.00. Finalment, David Albós va ser 50è, amb un temps d’1.44.00 i Carles Serra va acabar 53è, amb un crono d’1.48.39. En Sènior Espoir, Casabella va ser 14è i Serra 16è.

Tot això va passar en una competició en la qual en categoria femenina es va imposar la francesa Axelle Mollare, mentre que l’espanyola Claudia Galicia va ser segona i la suïssa Marianne Fatton, tercera.
Xavi Comas, entrenador de la Federació Andorrana de Muntanyisme, va destacar que la cursa va ser «tècnica i ràpida» i que Areny va fer «una molt bona cursa», «encara que podríem estar molt més endavant, però el percentatge és molt bo, i és el que els hi demanem». «Casabella i Solé han fet també molt bones curses», assegurava.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT