PUBLICITAT

Andorra la Vella

La residència Faber es presenta a la Fundació Ramon Llull

Gelabert participa a la reunió del Patronat a Barcelona

Per El Periòdic

Un moment de la trobada d’ahir a Barcelona.
Un moment de la trobada d’ahir a Barcelona. | Institut Ramon Llull.

La ministra en funcions de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va participar ahir en la reunió del Patronat de la Fundació Ramon Llull al Palau Baró de Quadras, seu de l’Institut Ramon Llull ubicada a Barcelona. Gelabert va exposar al Patronat les línies mestres del projecte de la Residència Faber Andorra, que obrirà les seves portes passat l’estiu del 2019. A més, també es va aprovar la participació dels escriptors andorrans a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires i la renovació de les bases dels Premis Internacionals Ramon Llull.


En aquest sentit, la trobada va servir per presentar la nova convocatòria dels Premis de la Fundació Ramon Llull, uns guardons internacionals que es lliuraran a Andorra destinats a reconèixer persones o institucions de fora del domini lingüístic que han treballat per la promoció internacional de la llengua i la cultura catalanes.


Els premis que s’atorgaran en aquesta edició són: el Premi Internacional Ramon Llull de catalanística i a la diversitat Cultural, que enguany ha modificat la denominació del premi, amb una dotació de 6.000 euros compartits entre la Fundació Congrés de Cultura Catalana i la Fundació Ramon Llull; el Premi Ramon Llull a la Promoció internacional de la creació catalana, que té una dotació econòmica de 4.000 euros, i que reconeixerà la trajectòria del premiat; i el Premi Ramon Llull de Traducció literària, que manté la dotació de 4.000 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT