PUBLICITAT

Geli visita Organyà per conèixer el projecte del nou consultori

  • L'equipament tindrà una planta baixa de 260 metres quadrats amb diversos espais
EL PERIÒDIC
ORGANYÀ

Periodic
Geli, davant la maqueta de l'ampliació de l'Hospital Universitari, ahir Foto: ACN / XAVIER LOZANO

La consellera de Salut, Marina Geli, va visitar ahir els terrenys on s'ubicarà el nou consultori local d'Organyà, acompanyada de l'alcalde d'Organyà, Antoni Fiol, el diputat de la Diputació de Lleida, Enric Colom, el gerent de la Regió Sanitària Alt Pirineu i Aran, Victorià Peralta, el gerent territorial de l'ICS a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Ramon Casas i el gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, Jordi Riba.

El nou consultori disposarà d'uns espais adequats i moderns per tal d'atendre la població amb unes òptimes condicions d'accessibilitat, confidencialitat i confort. D'altra banda, també comptarà amb una zona de descans per als professionals que duguin a terme l'atenció continuada. El nou consultori ha de donar resposta a la població dels municipis d'Organyà i Cabó, així com als increments estacionals que es produeixin.

El nou consultori constarà d'una planta baixa de 260 metres quadrats amb diversos espais.

La inversió prevista és de 986.173 euros, dels quals 300.000 euros es corresponen a la primera fase que s'executarà el darrer trimestre d'aquest any.

A LLEIDA / Al matí, Geli es va interessar per la fase definitiva d'ampliació de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, que començarà el 2012 i estarà acabada en dos anys i mig des de l'inici dels treballs, per tant, entre els anys 2014 i 2015.

L'actuació, que continua un projecte global de renovació del centre hospitalari que ja ha actuat a l'àmbit d'urgències, suposarà una inversió de 40 milions d'euros en la construcció d'un nou edifici de consultes externes, que posteriorment deixarà lliure l'espai per habilitar un nou àmbit quirúrgic i la unitat de cures intensives.

Aquesta fase també inclourà la construcció d'un hotel pels acompanyants dels pacients amb sala d'actes i zona per a convencions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT