PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un andorrà per un robatori a Ourense

El jove del Principat va actuar acompanyat d’un noi moldau que era menor

Per El Periòdic

La Policia Nacional en una intervenció a Espanya.
La Policia Nacional en una intervenció a Espanya. | danny caminal

La Policia Nacional d’Ourense (Galícia) va detenir dijous un andorrà de 20 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb ús de força en una casa habitada de la zona d’O Couto. El jove del Principat va actuar acompanyat d’un altre noi que en el moment en el qual es van produir els fets era menor i és d’origen moldau.

Els propietaris de l’habitatge no van trobar a faltar cap objecte. Segons va informar la Policia Nacional, els fets es van produir el 19 de febrer a les 03.00 hores quan dues persones desconegudes van trencar un vidre de la porta d’accés a una casa i van agafar les claus que estaven posades al pany de l’interior de la casa. D’aquesta manera, van poder obrir la porta des de fora.

Els dos detinguts, segons s’indica en el relat policial, «van pujar fins al primer pis, van forçar la porta d’accés, van entrar i van remoure l’interior». «Posteriorment van pujar a la segona planta, on resideix el propietari, i van intentar obrir la porta amb un trepant, però no ho van aconseguir», va afegir la Policia, que concretava que «no van trobar a faltar res a la casa». 

Els agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Comissaria Provincial d’Ourense van dur a terme una investigació que va finalitzar el 18 de març amb la detenció d’un dels presumptes autors. Posteriorment, el dia 26 es va dur a terme l’arrest del segon presumpte autor d’un delicte de robatori amb ús de força. Ambdós joves tenien antecedents i l’andorrà compta amb un arrest previ en el seu historial. 

En llibertat

El jove del país va ser posat en llibertat a dependències policials mentre que el d’origen moldau va passar a disposició de la Fiscalia de Menors d’Ourense, ja que, malgrat que avui dia tingui 18 anys, en el moment en el qual es va produir el robatori era menor d’edat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT