PUBLICITAT

Andorra la Vella

La Trobada Empresarial al Pirineu es fixa assolir els 600 assistents

La 30a edició pretén definir l’agenda de les empreses del futur

Per Adrià Esteban

El director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes.
El director general de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes. | ANA / M. M.

La 30a Trobada Empresarial al Pirineu tindrà lloc els  propers dies 6 i 7 de juny i es proposa assolir la participació de 600 assistents, tal com va assegurar el president de l’esdeveniment Vicenç Voltes. El període d’inscripcions continua obert i Voltes va confiar que la Trobada Empresarial al Pirineu d’enguany «continuï sent una de les jornades privades amb major participació». En aquest sentit, va considerar que el llindar de 600 persones «és una xifra multitudinària» en comparació amb d’altres congressos. 

Voltes: «600 persones és una xifra multitudinària. Esperem que continuï sent una de les jornades privades amb més participació»

Amb tot, la presència de qui encara no està confirmada és la de quin membre del Govern participarà a la jornada, «ja que el cicle electoral ens fa mantenir l’interrogant» va dir Voltes. Precisament aquesta qüestió també fa mantenir en dubte el representant de l’Estat que té previst assistir a la cloenda. 

Sota el títol Definim l’agenda empresarial es parlarà de quines han de ser les prioritats de l’empresariat i els objectius de futur, en un context d’internacionalització i competitivitat constant, d’auge de les startups i del desenvolupament sostenible amb el canvi climàtic de rerefons. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT