PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Admesa una demanda pels traspassos de BPA a Vall Banc

L’AREB va aprovar l’última migració de clients al maig

Per El Periòdic

Una oficina de Vall Banc.
Una oficina de Vall Banc. | Sergi Pérez

La secció administrativa del Tribunal de Batlles ha admès a tràmit una nova demanda d’un afectat per les transferències suspeses de BPA contra l’acord de transmissió seqüencial de diferents actius i passius de BPA a favor de Vall Banc que el Consell d’Administració de l’Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) va aprovar el passat 10 de maig. 

L’acceptació a tràmit de la demanda es va publicar ahir al BOPA a efectes de citació com a adherent de tota persona que tingui un interès directe i legítim en l’objecte del cas.  

La migració operativa i tècnica que va aprovar l’AREB al maig durarà fins a finals de mes. L’últim traspàs de clients es va autoritzar a l’octubre del 2018 i l’anterior al mes de maig, quan es van migrar a la nova entitat bancària fins a 80 comptes per un valor de 29 milions d’euros. El primer traspàs es va fer a l’abril del 2016, poc més d’un any després de la nota del FinCEN, i va aglutinar el 92% dels clients de BPA. 

Cal recordar que perquè els comptes puguin ser traspassats han hagut de passar el procés de revisió que s’està duent a terme a tots els clients des de la nacionalització del banc i el naixement de Vall Banc. En definitiva, cal que es confirmi l’evidència que no concorren causes relatives a delictes, faltes o infraccions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT