PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El 97% dels estudiants andorrans aproven les POB

El 73,52% dels candidats de les POB PRO també les superen amb èxit

Per El Periòdic

Alumnes fent un exàmen.
Alumnes fent un exàmen. | MARICEL BLANCH

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior va fer públics ahir els resultats de la Prova Oficial de Batxillerat (POB) i de la Prova Oficial de Batxillerat Professional (POB PRO) celebrades els mesos de maig i juny d’enguany. Pel que fa a la POB, el 97,70% dels candidats presencials l’han aprovada. A la convocatòria 2019 es van inscriure 236 candidats. D’aquests, 18 es van fer-ho com a candidats lliures i 218 com a candidats presencials. Dels presencials, n’hi ha 213 d’aptes (97,70%), dos que segueixen el procés i tindran novament l’oportunitat d’obtenir el títol a la tercera i darrera fase el mes de setembre i tres candidats no aptes.

Pel que fa a la POB PRO, el 73,52% dels candidats l’han aprovada. A la convocatòria 2019 es van inscriure 68 candidats, dels quals set es van inscriure com a candidats lliures i 61 com a candidats presencials.

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior va valorar molt positivament, un any més, en un comunicat, els elevats percentatges d’aprovats de la POB i de la POB PRO per la importància que té aquest diploma per al futur dels alumnes, informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT