PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tal dia com avui de fa un any

Fa un any, una seixantena de residents van tramitar una sol·licitud de devolució de l'impost de successions espanyol

Per El Periòdic

Portada del 22 d'agost del 2018.
Portada del 22 d'agost del 2018. | El Periòdic

Abús fiscal a Espanya a qui rep una herència. Hisenda aplicava un impost de successions superior als ciutadans que tenien la residència fiscal en un país extracomunitari. A Andorra, una seixantena de persones van tramitar una sol·licitud de devolució.

El nou ‘tax free’ disparava la demanda un 40%. Els andorrans i residents al país es van beneficiar de l’eliminació de l’import mínim de compra de 90,15 euros i de la implantació del sistema digital DIVA. Els experts auguraven un augment del comerç transfronterer. 

250 declaracions pels efectes de la pedra sobre el tabac. L’APRA va rebre aquestes declaracions pels danys que van causar les tempestes registrades durant l’estiu a les plantacions. 

Les intervencions per intrusisme disminueixen un 7%. El Centre d’Atenció Contra l’Intrusisme Empresarial va realitzar 56 actuacions el 2017. Els serveis immobiliaris i a la persona eren els dominis on es produïa més intrusisme.

La protagonista: l'equipació de la selecció de futbol

La Federació Andorrana de Futbol va presentar les equipacions que vestirien totes les seleccions i l’absoluta a la Lliga de les Nacions i a la classificació per a l’Eurocopa 2020. El vermell, el blau i el blanc van ser els escollits per fer un canvi d’imatge, que incloïa el perfil del pic Casamanya, gravat en relleu a la primera samarreta.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT