PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

A la venda les entrades per a la Fira de Formatges

L’esdeveniment comença aquest divendres i durarà tot el cap de setmana

Per El Periòdic

Cartell de la Fira de Sant Ermengol 2019.
Cartell de la Fira de Sant Ermengol 2019. | RÀDIOSEU

A partir d’avui i fins dijous es poden comprar en línia els tiquets per a poder participar en qualsevol dels 8 tastos comentats de formatges artesans que tindran lloc a l’Aula de Tast de la 25a Fira de Formatges Artesans del Pirineu de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. Així, la compra dels tiquets online cal fer-la a www.firasantermengol.cat. Aquests tiquets es poden adquirir també de manera presencial a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.
Durant els dies de fira (18, 19 i 20 d’octubre), aquest tiquets es podran comprar al punt d’informació del recinte firal, al costat del pavelló de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. Els tiquets dels tastos costen entre 6 i 10 euros per persona.

 

Premi amic del formatge

Les activitats de l’Aula de Tast s’iniciaran divendres 18 d’octubre, a les 18.00 hores amb la taula rodona que protagonitzaran formatgers i formatgeres històrics de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, que van participar en el naixement d’aquesta fira que enguany celebra la seva vint-i-cinquena edició. L’entrada és lliure.

El mateix divendres, a les 18.45 hores, tindrà lloc el lliurament del premi Amic del Formatge 2019, que enguany recau al mestre formatger Salvador Maura, qui rebrà de la mà de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el guardó especial «25 anys de Fira de Formatges Artesans del Pirineu».

L’Aula de Tast de la 25a Fira de Formatges Artesans del Pirineu –ubicada entre els dos pavellons firals– acollirà un total de 15 sessions diferents dirigides pels millors professionals del formatge i de la gastronomia del país. En concret, s’hi celebraran un 13 tastos adreçats al públic adult, i 2 tast-taller pels infants.

El primer tast estarà dedicat als formatges històrics presents a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu al llarg de les 25 edicions que compleix enguany aquest esdeveniment. La sessió anirà a càrrec de Pep Palau, informa RàdioSeu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT