PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dolsa tanca llista amb el nom ‘Per Ordino’

Jordi Areny, Josep Maria Garrallà i Sergi Gueimonde seguiran Molné i Sansa a la llista de CC a la Massana

Per Lídia Raventós, Meritxell Prat

El candidat a cònsol a Ordino, Enric Dolsa.
El candidat a cònsol a Ordino, Enric Dolsa. | MARICEL BLANCH

A menys de dos dies per tancar definitivament les llistes que es presentaran a les properes eleccions, els candidats que han aconseguit recollir el suport necessari van desvetllan els primers noms de les paperetes. A Ordino, l’excònsol Enric Dolsa ha tancat llista i es presentarà a les properes eleccions comunals del 15 de desembre amb el nom Per Ordino. Dolsa estarà acompanyat de Pere Mas com a candidat a cònsol menor, seguit de Josep Maria Font, Laura Montero, Edgar Pujal, Xavi Jiménez, Eva Font i Núria Fius. 

On també van esvaint dubtes és a la Massana. La candidatura conjunta de CC i DA ja té els primers noms tancats. Al costat d’Olga Molné i Eva Sansa estaran Jordi Areny Armengol (DA), Josep Maria Garrallà i Sergi Gueimonde. Els demòcrates també ocuparan els llocs 6 i 10 de la llista amb Mireia Ramos i Marc Jove respectivament. 

Pel que fa la llista alternativa que s’està intentant muntar a la Massana i en la qual hi hauria l’exministra de Cultura, Olga Gelabert, segueixen intentant trobar els 14 noms malgrat que sembla que la quantitat de gent de diferents sensibilitats que inclou estaria dificultant la tasca. 

També a Canillo sembla que haurien aconseguit tancar una llista alternativa a la de DA liderada per l’exministre Francesc Camp. De moment, però, no se’n coneixen més detalls. 

D’altra banda, el PS comptarà amb Lídia Samarra i Pere Baró com a número 3 i 4 respectivament de la llista que lideraran Dolors Carmona i Sergi González a Andorra la Vella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT