648 persones omplen Sant Julià de Lòria de barrets de Pare Noel

Per Anna Ribas

Instants previs a la sortida de la cursa d’enguany.
Instants previs a la sortida de la cursa d’enguany. | Sant Silvestre

La Sant Silvestre del 2019 va aplegar 648 corredors però no va presentar sorpreses quant als guanyadors. Nahuel Carabaña i Dayane Huertas van revalidar el títol de vencedors de la passada edició de la cursa. En la categoria absoluta masculina, Carabaña va ser el més ràpid amb un crono de 6.00,38 minuts, seguit de Sergi Hidalgo (6.30,98) i de David Piñol (6.34,35). En la femenina, Huertas va signar un registre de 7.47 i va ser la jove corredora Andrea Sinfreu (7.56,43) qui va aconseguir pujar al segon graó del podi.

En la categoria júnior masculina, Adrià Cambero va ser el primer a travessar la línia de meta amb un temps de 7.22,81 i el van acompanyar Guillem Jeansou (7.31,85) i Joan Josep Verges (7.34,14). Entre les dones, la vencedora va ser Laia Martin (8.16,61), seguida d’Íngrid Alsina (8.21,25) i Paula Cambero (8.38,85).

Quant a la baby masculina, el primer a travessar la línia de meta va ser Marc Riart i van completar el podi Joan Majoral i Nil Novillo. En la femenina ho van fer Julia Tabares, Valeria López i Thais Aparicio.