PUBLICITAT

Un cotxe andorrà, implicat a un accident al Pont de Bar

Va xocar frontalment amb un motorista que va morir a resultes de la topada

Per El Periòdic

La motocicleta implicada al xoc frontal.
La motocicleta implicada al xoc frontal. | RàdioSeu

Ahir al matí una motocicleta va xocar frontalment amb un cotxe amb matrícula andorrana al quilòmetre 208,5 de la carretera N-260 a l’altura del Pont de Bar, a Lleida. El motorista, de 42 anys i veí de Navarcles, Barcelona, va morir a l’acte segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT) a través d’un comunicat. El conductor del vehicle andorrà no va resultar ferit.


Després que s’emetés un avís als serveis d’emergències a les 11.00 hores, fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar tres patrulles de Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat, un helicòpter medicalitzat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La circulació al tram de via que es va tallar de resultes de la topada, es va restablir pels volts de les 14.00 hores amb l’obertura inicial d’un carril i l’habilitació d’un pas alternatiu. Les causes de l’accident actualment s’estan investigant.


Aquesta defunció deixa un balanç de tres persones mortes a les carreteres catalanes durant el cap de setmana passat. Casualment, totes tres eren motoristes. No s’havia arribat a la xifra de morts per accident de trànsit en qüestió des d’abans del confinament. Així, ascendeix a 53 el nombre de morts per accident de trànsit a Catalunya des de l’1 de gener.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT