PUBLICITAT

Inici de les obres al projecte residencial The White Angel

Una característica de la iniciativa són les zones verdes al seu interior

Per El Periòdic

La zona on es porten a terme les obres.
La zona on es porten a terme les obres. | OD GROUP

Després d’una aturada causada per la pandèmia, la divisió espanyola OD Real Estate del grup eivissenc OD Group, ha donat per iniciada la construcció del residencial The White Angel ubicat a la zona de la Borda Nova. El passat dijous 17 de juny, les empreses encarregades de la construccio del projecte, UTE Cevalls i Locubsa, va iniciar l’obra de la primera fase del projecte. 
La primera fase consisteix en la construcció de més de la meitat del projecte, així com les places d’aparcament i trasters. En total ocuparà una superfície de més de 10.000 metre quadrats de zones verdes al seu interior. Oferir espais naturals en aquest projecte és una de les prioritats per a OD Group. El holding espanyol, també proposarà a tots els seu clients OD Services, uns serveis que permetran donar suport i ajuda a tots els seus clients i les seves famílies per a que puguin gaudir-los en les seu dia a dia.
El residencial The White Angel, permetrà dinamitzar tota la zona de la Borda Nova, la qual en els últims anys ha anat millorant gràcies a la construcció d’entorns públics de treball, com la seu de la Justícia o la nova estació d’autobusos. El residencial vol convertir-se en el nou centre d’Andorra, ja que a més dels apartaments, oferirà espais comercials i la seva situació és molt propera al centre històric i administratiu del país, així com del principal eix comercial de la parròquia. Aquest es realitza amb el suport i finançament de l’entitat bancària Crèdit Andorrà. The White Angel serà una de les primeres construccions del país que es desenvolupa completament tenint en compte la sostenibilitat i l’estalvi d’energia. Aquesta situació serà possible gràcies a l’acord amb FEDA Ecoterm, que gràcies a la construcció de la nova planta de cogeneració incineradora de residus, ubicada al forn de l’empresa energètica a la Comella, permetrà oferir un sistema d’aigua calenta amb la incineració d’escombraries. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT