PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vela pregunta al Govern pel tancament de La Salle

López es reuneix amb Anne Hidalgo en el congrés del PSOE

Per El Periòdic

Pere López i Anne Hidalgo, ahir.
Pere López i Anne Hidalgo, ahir. | PS

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela va entrar ahir una pregunta a Sindicatura sobre el tancament de la Universitat Oberta La Salle (UOLS), anunciat duran el darrer Consell de Ministres. En concret, Vela vol conèixer quina és l’estratègia prevista per l’Executiu per «evitar que es repeteixi» la decisió de tancament de centres d’ensenyament superior al Principat. Segons va detallar el Partit Socialdemòcrata (PS) en un comunicat, el Govern haurà de donar resposta oral en la propera sessió del Consell General dedicada a preguntes, prevista pel 18 de novembre.

Per la seva banda, el president del PS, Pere López, es va reunir ahir amb Anne Hidalgo, candidata del Partit Socialista francès a les presidencials de França i actual alcaldessa de París. El socialdemòcrata li va compartir la importància d’augmentar la presència francesa a Andorra, i va convidar a Hidalgo a visitar el Principat per tal de comprovar la incidència gal·la al país, la necessitat d’ampliar les relacions bilaterals, i la importància de col·laborar amb les regions del sud de França per tal de millorar en aspectes de connexions, entre altres. La trobada es va produir a València, en el marc del 40è congrés del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE).

A més, el president del PS també es va reunir amb Jean-Marc Germain, secretari de Política Europea del PS francès, i Sébastien Vincini, primer secretari del PS francès a l’Alta Garona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT