PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

A la màxima categoria

Amador Bernabéu, avi de Gerard Piqué, assegura que la prioritat del jugador és col·locar l’FC Andorra a Primera

Per David Sansaloni

Piqué celebra amb els jugadors de l’FC Andorra l’ascens de l’equip a la Segona Divisió la temporada passada.
Piqué celebra amb els jugadors de l’FC Andorra l’ascens de l’equip a la Segona Divisió la temporada passada. | @FCANDORRA

El partit entre l’FC Barcelona i l’Almeria del passat dissabte ha passat a la història del futbol, independentment del resultat. I és que la nit va resultar ser l’última trobada de Gerard Piqué al Camp Nou, ja que el jugador penjarà les botes demà a Pamplona, segons va comunicar la setmana passada mitjançant un vídeo a les xarxes socials.


L’adeu de Piqué ha obert un munt de possibilitats sobre què passarà en el futur del gairebé exjugador del Barça, i ja se l’havia vinculat amb un dels projectes empresarials que té, com és l’FC Andorra. Doncs aquestes suposicions les va voler esclarir el seu avi, Amador Bernabéu, la mateixa nit que el seu nét es va acomiadar de l’afició blaugrana. El que va ser vicepresident del Barça va explicar en declaracions a la Cadena Ser, a més de com va viure el comiat de Piqué al Camp Nou, quins serien els pròxims reptes de futur del mandatari tricolor.


Sobre el fet de veure Gerard Piqué amb la samarreta del conjunt del Principat, Bernabéu va ser clar: no jugarà al país, ni a cap altre lloc. No obstant això, «sí que el veig capacitat per ser el president, ja que no és el mateix ser amo d’un club que presidir-lo», va declarar l’avi de Piqué, mentre afegia que «ara la seva il·lusió és i serà l’FC Andorra».


Bernabéu va anar més enllà, assenyalant que «recordo, quan va agafar el club, que em deia que aniria pujant de categoria a poc a poc i, de moment, ho ha fet». La il·lusió, va repetir, de Gerard Piqué és «col·locar l’FC Andorra a Primera», la màxima categoria del futbol espanyol. «Això ja és un al·licient enorme tant per a ell com per al seu futur en la matèria», va acabar dient l’exmandatari blaugrana.

 

Residència al país

 

Diversos mitjans espanyols també han assegurat en les últimes hores que Gerard Piqué tindria la intenció de traslladar-se al Principat, juntament amb la seva actual parella, Clara Chía, la qual ja el va acompanyar en el seu últim partit amb el Barça al Camp Nou. L’encara jugador de futbol estaria pensant a treure’s la residència per estar més a prop, i així centrar-se més, en el projecte esportiu que rodeja l’FC Andorra.


De fet, és conegut que Piqué té en propietat dos pisos en una de les torres (l’única que està acabada, de moment) a Escaldes-Engordany, i podria seguir els passos del seu excompany d’equip al Barça, Carles Puyol, el qual ja fa gairebé més d’un any que es troba residint al país, concretament a la Massana.


Una vegada apartada la seva vida futbolística, el màxim accionista del conjunt tricolor explotarà al límit la seva faceta com a empresari dins del món de l’esport, i així ho va deixar entreveure l’actual entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, en afirmar que «[Piqué] tindrà més temps lliure i segur que ens mira amb lupa i ens exigirà molt més».


Si es tenen en compte les paraules del seu avi, juntament amb el discurs que va fer el futbolista el dissabte, no seria d’estranyar que acabés ocupant el lloc que actualment regenta Ferran Vilaseca. Tot i que ningú de l’entorn de Piqué s’aventura a dir si aquest es presentarà en un futur a les eleccions per ser president del Barça, l’esportista podria ben bé agafar aquest lloc al conjunt del Principat com a pràctica. De fet, el mateix Piqué va declarar fa uns mesos, durant una entrevista al programa La Sotana, que l’FC Andorra «és una prova pilot», afirmant entre línies que el futur del ja empresari anirà per aquest vessant. 

 

Les decles

 

  • Amador Bernabéu - Avi de Gerard Piqué

 

«[Sobre jugar a l’FC Andorra] No, però el veig capacitat per ser el president. [...] Ara la seva il·lusío és i serà l’FC Andorra»

 

«Recordo, quan va agafar el club, que em deia que aniria pujant de categoria a poc a poc i, de moment, ho ha fet»

PUBLICITAT
PUBLICITAT