PUBLICITAT

La Fura dels Baus prepara l'ambient per a les finals de la Copa del Món d’Esquí Andorra 2023

Per Carmen Salas

C.S.
C.S.

La mítica companyia de teatre ha donat aquesta tarda el tret de sortida a les finals de la Copa del Món d’Esquí Andorra 2023. Els membres de la prestigiosa firma han omplert l’eix comercial d’Andorra amb un gran espectacle creant un imaginari camí de les Copes del Món que no ha deixat indiferent a ningú.

La companyia, coneguda internacionalment per la creació d’espectacles de gran impacte, ha estat l’elegida per inaugurar oficiosament la competició d’esquí que s’iniciarà al Principat dilluns 13. La ciutadania ha gaudit amb un impressionant espectacle itinerant, El camí a les finals, que ha començat puntualment a les 19 hores a la plaça dels coprínceps (Escaldes-Engordany) i ha avançat al ritme de la música fins a la plaça de la Rotonda (Andorra la Vella).

A la rua han participat infants i joves de tots els esquí clubs del país que seguint els compassos del grup de fusió-percussió Brincadeira que s’han aturat en quatre punts del camí, simbolitzant les quatre grans fites que ha assolit Grandvalira en el circuit de la Copa del Món d’esquí alpí: les proves de 2012 i 2016, les finals de 20129 i les noves finals d’enguany.

Tanmateix, la rua de la Fura dels Baus d’avui no serà l’únic esdeveniment que tindrà lloc durant els dies de competició esportiva. Paral·lelament, hi ha previst tot un seguit d’activitats. L’Ski Festival s’allargarà tot la setmana vinent amb una àmplia oferta de propostes lúdiques i d’oci amb l’objectiu de crear un ambient festiu i distès perquè tothom s’ho passi bé.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT