PUBLICITAT

Inter campió

El conjunt escaldenc remonta el gol de l’FC Santa Coloma i guanya la final de la Copa Constitució

Per Joan Jiménez

Els capitans de l’FC Santa Coloma i l’Inter Escaldes amb els arbitres de la final, ahir a l’Estadi Nacional.
Els capitans de l’FC Santa Coloma i l’Inter Escaldes amb els arbitres de la final, ahir a l’Estadi Nacional. | FAF

La final de la Copa Constitució que s'ha celebrat aquesta tarda a l’Estadi Nacional entre l’FC Santa Coloma i l’Inter Escaldes prometia ser un partit de gran nivell, tot i la pèrdua de l’al·licient de què els dos equips juguessin amb una intensitat extra per tal d’aconseguir la plaça que s’atorga al campió de la competició, ja que els dos conjunts ja havien obtingut el seu bitllet continental amb els seus resultats a la competició lliguera. Tot i així, estava en joc el fet de poder aixecar una copa aquesta temporada i acabar aquesta amb un trofeu a les seves respectives vitrines. Finalment, l’Inter Escaldes ha sigut qui va pogut endur-se el campionat.

El partit ha començat amb dues ocasions de gran perill per part del conjunt de Santa Coloma, que abans d’arribar al minut ú de joc ja ha advertit als escaldencs del les seves intencions. Tot i una ferotge lluita al mig camp entre els dos equips, només el conjunt de Chserishev aconseguia arribar amb freqüència i perillositat a l’àrea rival. En aquest escenari, l’Inter quasi sorprèn el porter santa-colomenc amb un xut de llarga distància que va aconseguir desviar en última instància, al minut 17. Aquest intent va motivar a l’Inter Escaldes a seguir provant sort i aproximar-se cada vegada més a la porteria del conjunt santa-colomenc, i trepitjant cada vegada més l’àrea de l’FC Santa Coloma, però sense una destacada perillositat. En els moments en què l’FC Santa Coloma estava patint més, Virgili es va escapar des de la banda dreta i va aconseguir atorgar una assistència amb una passada de la mort a Gila, que va fer pujar al marcador el primer gol del partit al minut 34. Per a acabar la primera meitat, hi ha hagut polèmica per una possible mà escaldenca a l’àrea que suposava un penal a favor de l’FC Santa Coloma, però l’àrbitre no ha xiulat res.

Ja a la segona part, Gila anotaba el seu segon gol a la final, però era anul·lat per l’arbitre per falta en atac, evitant així que l’FC Santa Coloma dupliques la seva avantatge. Després de dos grans intervencions per part dels porters dels dos conjunts, l’Inter aconseguia marcar l’empat al minut 70.  I quan semblava que el partit s’en aniria a la pròrroga, en un corner al minut 89 va aparèixer el número nou de l’Inter Escaldes, Sasha Andreu, per a rematar de cap i donar la victòria i el campionat a l’equip de la parròquia escaldenca.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT