PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aguado s’acomiada de l’FC Andorra per a poder complir «un altre somni»

El migcampista torna al Reial Saragossa després de tres temporades al Principat

Per Pol Forcada Quevedo

Aguado marxa substituït al seu darrer partit amb l'FC Andorra.
Aguado marxa substituït al seu darrer partit amb l'FC Andorra. | @FCANDORRA

Amb la feina més que feta, els jugadors i el cos tècnic de l’FC Andorra ja estan de vacances. Qui no ho està és Jaume Nogués, encarregat els pròxims mesos de la reestructuració del conjunt tricolor, tenint en compte les baixes que hi haurà. La primera d’elles era un secret a veus, però ahir es va fer del tot oficial. Marc Aguado es va acomiadar de l’entitat. El migcampista va assenyalar mitjançant un comunicat a les seves xarxes socials que portar l’FC Andorra al futbol professional ha estat un somni fet realitat, però «un altre dels meus somnis és vestir la samarreta del Reial Saragossa», i a partir de la temporada vinent el podrà complir.

Nascut justament a la capital aragonesa, Aguado va arribar al Principat l’any 2020, i a poc a poc va anar guanyant protagonisme, fins a convertir-se en un home clau a l’esquema d’Eder Sarabia. Enguany ha estat el segon jugador més utilitzat pel tècnic basc, sumant 36 partits (31 com a titular i cinc com a suplent) i acumulant un total de 2.793 minuts. A nivell global amb el conjunt del Principat, ha jugat 88 duels i ha viscut dos ascensos. I d’això n’és conscient. «Vaig arribar sent un jove que volia créixer com a futbolista [...] Ara marxo sent una persona més madura», va escriure Aguado a les seves xarxes. Finalment, en el mateix comunicat va agrair «a totes les persones que formen part d’aquesta gran família. Al Jaume Nogués, a l’Eder Sarabia i a tot el cos tècnic».

Amb les maletes fetes cap a Saragossa, ara li tocarà al director esportiu del club tricolor, Nogués, buscar substitut a una peça molt important de la columna vertebral de l’esquema de Sarabia, clau també en el seu estil de joc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT