PUBLICITAT

Martí menysprea l’oposició

Aquest inici de curs polític promet ser interessant. Aquest tòpic que podria servir per a l’inici de tots els cursos (siguin polítics o no) s’ajusta, aquesta vegada sí, a l’inici del curs polític andorrà.
Des del Govern, una vegada més, han decidit menysprear l’oposició  i reiterar-se en la pèrdua de respecte a la institució del Consell General i als parlamentaris escollits pel poble que fan la seva feina. Al cap de Govern el molesta el Consell General i el molesta l’oposició, de fet, jo crec que fins i tot li deu molestar el seu propi grup parlamentari. M’atreveixo a dir que seria feliç fent i desfent sense el tràmit d’haver de passar pel Consell General. Per cert, de fer i de desfer ja en fa prou però, siguem sincers, el tràmit parlamentari el molesta.
Només així es pot entendre que el cap de Govern anunciï, el 30 d’agost, a través del seu ministre portaveu que sol·licita fer el Debat d’Orientació Política la setmana de l’11 al 14 de setembre. Donant com a molt dues setmanes perquè l’oposició es pugui preparar el debat. Aquesta actitud és d’una falta de respecte sense precedents als parlamentaris i al Consell General, ja que realment són molt menys de dues setmanes les que els grups parlamentaris tindran per preparar la seva intervenció al Consell General.
M’agradaria saber si el senyor Toni Martí és capaç  de preparar les 50 pàgines i tres hores de debat, amb les que ens va delectar l’any passat, en només dues setmanes. Seria bo que respongués a aquesta pregunta perquè segurament la resposta és no i ja hi està treballant des de principis de juliol. Però clar, no cal donar explicacions ni mostres de respecte per una institució que et fa nosa.
Els dies 13, 14 i 15 de setembre se celebrarà el debat d’orientació política que el sr. Toni Martí pràcticament no ha donat temps a preparar a l’oposició, tot i que visto lo visto tan Liberals, PS i SDP podem agafar la rèplica de l’any passat i repetir-la. Els arguments de llavors continuen servint per desmuntar la tasca del Govern de DA que continua sense fer res i amb la màxima  del «qui dia passa, any empeny». Per sort ja només en queda un.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT