PUBLICITAT

Treballem per Encamp

Hi ha moltes formes de fer política a la nostra societat, encara que no totes tenen el mateix efecte. De fet si pensem en els tipus més destacables, trobem que una és la política activa. Evitant d’altres com la confrontació constant o aquelles que critiquen de forma sistemàtica i que no són gens constructives. En el Comú d’Encamp basem la nostra acció política en escoltar els ciutadans. Tenim una forma de fer que pensa en positiu amb la qual treballem els Liberals des del govern comunal, que ens apropa a la ciutadania i promou polítiques d’impacte real. Això s’aconsegueix buscant projectes d’inversió pública que transcendeixin en el temps i mirin pel futur de la parròquia. En aquest sentit, destaquem en l’àmbit de l’activitat fisicoesportiva l’ampliació del gimnàs del Complex Esportiu d’Encamp i la construcció de la futura Ciutat Esportiva de Prada de Moles, o pel que fa a la mobilitat s’ha ampliat la zona d’aparcament públic parroquial.
També podem fer referència a aquelles polítiques que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns com és la nova guarderia del Pas de la Casa que ja disposa de noves installacions amb capacitat per a 56 infants per a infants de 0 a 3 anys i 80 per a llaç d’animació, amb més de 2.600 metres quadrats d’espai. En aquesta forma de fer política és un eix troncal escoltar els nostres ciutadans. Les seves idees aporten un valor afegit i és per això que hem promogut el concurs d’idees per al Llac d’Engolasters i els seus entorns.
Volem una parròquia pensada pels nostres ciutadans i el govern comunal coincidim en la idea que no hi ha millor arquitecte per la parròquia que els seus propis veïns. Respecte a l’oferta cultural, hem donat un impuls amb un calendari replet d’obres de teatre i un cartell de musicals infantils pensats pels més menuts que ja està tenint una gran acollida. Si afegim que el mes vinent ja arriba Nadal podem assegurar que els nens i nenes de la parròquia s’ho podran passar d’allò més bé. Hem previst un projecte nou i exclusiu pensat per recrear l’esperit familiar i la màgia de Nadal.
És cert que a causa de la pandèmia molts dels projectes que teníem a la cartera comunal no s’han pogut dur a terme, però és en aquest moment que és necessari posar en relleu el nostre ànim de donar l’impuls d’inversió pública a la parròquia. Volem treballar al ritme més ràpid possible per poder implementar tot allò que beneficiï a Encamp i reactivi al màxim possible la nostra economia parroquial.
Finalment, no podem deixar de destacar que moltes d’aquestes accions són compromisos adquirits amb els ciutadans durant les eleccions comunals a Encamp. Uns acords ineludibles pels quals no dubtarem en posar tots els esforços pel seu compliment. Perquè la seva confiança és el motor que ens empeny a treballar incansablement per Encamp. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT