PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Air Service es desvincula d’Air Andorra i Andorra Airlines

Recorda que dins del territori andorrà les marques comercials Andorra Air Service i Andorra Airlines ja estan registrades

Per El Periòdic

air andorra
air andorra | El Periòdic
La companyia Andorra Air Service va assegurar ahir a través d’un comunicat que no té vincle ni connexió amb les companyies aèries Air Andorra i Andorra Airlines que darrerament han manifestat la seva intenció d’operar a l’aeroport d’Andorra-la Seu. Tal com ja va avançar EL PERIÒDIC, Andorra Air Service recorda que dins del territori andorrà les marques comercials Andorra Air Service i Andorra Airlines ja estan registrades. També aprofita per esmentar que tenen l’autorització del Govern per l’ús del nom d’Andorra. 
 
Malgrat que això no afecta a les dues aerolínies foranes perquè operen en territori espanyol –i allà les marques no estan registrades per una altra empresa–, Andorra Air Service apunta que les adreces de correu que utilitzen «coincideixen àmpliament» amb les que utilitza l’empresa catalana Andorra Airlines per la qual cosa «genera confusió». 
 
Per tot, l’empresa andorrana vol deixar clar que «la nostra societat o marques registrades no tenen res a veure ni existeix cap connexió amb les empreses esmentades i que últimament són motiu de polèmica dins els mitjans de comunicació». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT