PUBLICITAT

la massana

Vallnord obre als ‘bikers’ el circuit de la Copa del Món

El parc romandrà tancat des de dijous fins a dissabte

Per El Periòdic

‘Bikers’ i autoritats, durant la presentació de l’esdeveniment, al maig.
‘Bikers’ i autoritats, durant la presentació de l’esdeveniment, al maig. | Tony Lara
El proper diumenge, dia 4 de setembre, els aficionats al ciclisme de muntanya podran fer els mateixos recorreguts que els dies anteriors hauran acollit la Copa del Món UCI de mountain bike i per la qual precisament el parc tancarà les seves portes des d’aquest dijous fins al dissabte.
 
De l’1 al 3 de setembre el Vallnord Bike Park la Massana romandrà tancat per l’organització de la Copa del Món però, tal com informa el mateix domini a través d’un comunicat, diumenge s’obriran els circuits de la part baixa. A partir de les 11 del matí i fins les 18 hores. Es reduirà el preu de l’entrada als cinc euros tot incloent l’assegurança i, a més del World Cup, estaran oberts els circuits del Commençal Blau, l’Old School, el Maxiavalanche Inferior i l’Enduro Blau.
 
A demanda dels aficionats, Vallnord obrirà parcialment per als arribats amb l’esdeveniment mundial per visitar Vallnord Bike Park la Massana durant la Copa del Món. Els bikers van trametre el seu interès en provar un dels circuits més emblemàtics de la Copa del Món de mountain bike.
 
Abans, el mateix diumenge, es disputaran les finals de cross- country de la Copa del Món UCI de BTT a partir de les 9 hores. El punt de sortida de la prova és a la Caubella, just a l’arribada del Telecabina de la Massana, i s’espera la participació dels medallistes olímpics de Rio 2016 tant en categoria masculina com femenina. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT