PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Executiu vol la reforma de la Funció Pública llesta al juny

El Govern adjudica la primera fase dels treballs d’assessorament

Per L.R.

Alcobé i Cinca durant la roda de premsa.
Alcobé i Cinca durant la roda de premsa. | MARICEL BLANCH
El Govern va exposar ahir que ha adjudicat la primera part dels treballs d’assessorament de la reforma de la Funció Pública amb l’objectiu de tenir una proposat definitiva el juny del 2017. El ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, va explicar que el concurs inicial va quedar desert i, per tant, va ser necessari fer una nova convocatòria que va endarerir el procés dos mesos. Amb tot, Alcobé va manifestar que això no ha de comportar canvis en el calendari previst.

En aquest sentit, va qualificar «d’ambiciós» el temps amb el qual compten, ja que l’Executiu també vol afegir les aportacions dels sindicats i dels comuns. Amb tot, es va mostrar convençut que compliran amb el termini que marca la llei.

Tal com va apuntar el ministre, el projecte consta de quatre parts: el diagnòstic dels sistemes de gestió dels recursos humans i el marc normatiu; les propostes de modificació, millora i actualització del sistema de gestió de recursos humans; la implementació, formació i comunicació de la reforma i, finalment, la contractació de la prestació de serveis que es farà entre el juliol del 2017 i el desembre del 2021.

Els treballs d’assessorament de la reforma de la Funció Pública s’han adjudicat a l’empresa Consultores de Gestión Pública amb un cost global de 99.125 euros més IGI. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT