PUBLICITAT

CARLES NAUDI «Crec en la igualtat d'oportunitats»

PER ARNAU COLOMINAS
Periodic
Foto: LdA

En Carles és empresari, es va posar en política el 2011 a Ciutadans Compromesos, d'on n'ha estat president. Aquest massanenc de 39 anys és llicenciat en ADE i té dues filles.

–Com i quan es posa al món de la política?

–Sempre m'ha interessat la política, treballant sempre en segona línia. He participat en varies eleccions sempre com ajudant, per exemple com Director de Campanya de Ciutadans Compromesos en les comunals 2011.

–Un referent polític d'Andorra?

–Josep Pintat pare.

–Un de fora?

–Nelson Mandela i José Múgica.

–Un company de files en el que confiï molt?

–En tots, especialment Judith Pallarés i Alex Molné i especialment en el nostre Director de Campanya , Amadeu Rossell. Tinc una estima especial per tota la gent jove que s'ha incorporat a treballar amb nosaltres.

–Què li ha donat la política?

–Una possibilitat de contribuir a millorar el nostre entorn. L'opció d'aportar tot el que he aprés fins ara, estudiant i treballant. En definitiva la possibilitat de treballar per La Massana i Andorra de manera global, amb il·lusió, energia i amb la confiança de la nostra gent

–Què li ha tret?

–Temps amb la família, tenim nenes petites... i moltes hores de la feina professional

–Perquè Ld'A i no una altra formació?

–Creiem que podem fer les coses d'una altra manera i amb un altre tarannà. El present i futur d'Andorra s'ha de fer realitat negociant de forma diferent, fent que el país i les seves especificitats puguin subsistir molts anys més.

–Creu en aquesta Andorra?

–Mai hi he deixat de creure i sempre he apostat per Andorra, Tenim la il·lusió de que molta més gent, si hi han deixat de creure, hi tornin! Volem veure la il·lusió als seus ulls.

–Què treballarà per canviar si arriba al Consell General?

–Simplificar processos, unificar criteris legislatius, donar garanties jurídiques i en definitiva generar confiança en el país.

–Amb quins valors del seu partit es sent més identificat?

–Generar igualtat d'oportunitats, creure en les persones i les seves capacitats, igualar els drets i les obligacions de tothom.

–Què vol canviar de la seva parròquia?

–Més que canviar, apostar per la contribució que pot fer al país per exemple a través del sector turístic o les noves tecnologies.

–És esportista?

–Sí, esquí, randoné, diversos esports interiors i especialment els esports aquàtics. M'agraden els reptes i la superació personal, aquest any passat he acabat 2 mitges maratons.

–Quina música li agrada?

–Escolto de tot.

–De què viu?

–Com tothom, de treballar cada dia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT