PUBLICITAT

MARTA MARINELLO Supervisora de McDonald’s

MARTA MARINELLO «Almenys sempre estem entre les mateixes xifres»

Marta Marinello amb els peluixos solidaris.
Marta Marinello amb els peluixos solidaris.
Durant el darrer Dia Mundial de la Infància es va aconseguir recaptar 2.768 euros per al centre d’acollida la Gavernera. Gràcies a l’acció solidària que es va dur a terme juntament amb McDonald’s, els nens i joves acollits podran gaudir d’un cap setmana fora de la rutina estrenyent lligams i fent activitats amb els companys en un parc d’atraccions. Marta Marinello, integrant de la iniciativa i supervisora dels restaurants, assegura que l’assistència sempre és bona i «com a mínim, sempre oscil·lem entre les mateixes xifres».
 
–Una iniciativa solidària ja consolidada...
–Fa ja 17 anys que pel Dia Mundial de la Infància col·laborem benèficament amb el centre d’acollida d’infants la Gavernera. Durant aquesta jornada, la recaptació de les ventes d’alguns productes concrets més la dels peluixos solidaris la donem íntegrament a la Gavernera.  
 
–Quina ha estat la recaptació?
–Aquest any s’ha aconseguit recaptar 2.768 euros. Ja vam fer l’entrega del xec i normalment durant els darrers anys la xifra de recaptació oscil·la entre els 2.600 i 2.800 euros.  
 
–Com donen a conèixer la jornada benèfica?
–Fem una convocatòria de premsa a nivell de país, també convidem als polítics, comuns o altres entitats del Govern. Que també ens ajuden a assolir aquesta xifra. I quan fem una convocatòria a les autoritats polítiques del país els centralitzem tots al restaurant de l’Avinguda Meritxell. 
 
–Dirien que l’assistència és alta?
–Sí, com que aquesta jornada ja ve de molts anys enrere, durant aquest dia l’afluència és veritablement alta, i estem molt contents de poder mantenir l’assistència, perquè en cap moment això baixa. Com a mínim, sempre oscil·lem entre les mateixes xifres. 

–Sempre s’ha col·laborat amb la Gavernera?
–Amb aquesta acció en concret,  sempre hem col·laborat amb la Gavernera.
 
–Hi ha intenció de col·laborar amb altres entitat?
–En principi no, per ara tenim aquest acord. Però durant tot l’ant també tenim als restaurants unes urnes solidàries on els clients poden fer donatius voluntaris i aquesta recaptació es dóna a les cases d’infants Ronald d’Espanya. 
 
–Es preveuen novetats de cara al proper any?
–Com a mínim seguirem en la mateixa línia, si incorporem alguna novetat –com s’ha fet algun altre any on s’ha convidat a membres de clubs esportius com atletes o jugadors de bàsquet– potser deixem oberta aquesta porta. Perquè el proper any serà el 18é i suposo que entre aquest i el 20è any podríem fer alguna cosa més especial.
 
–La gent d’Andorra és solidària?
–Sí, la veritat és que a part de la gran assistència de la gent que ha vingut a la jornada, els peluixos també s’han venut molt i gairebé s’han esgotat. 
 
–Quin racó destacaria del país?
–Totes les seves muntanyes, m’agrada molt fer activitats a l’aire lliure i sobretot l’esquí de muntanya. Tenim dues valls precioses de les que jo personalment en trec molt partit. 
 
–Comprar a Andorra és barat?
–Depèn del que busquis, les marques de roba, els accessoris o la perfumeria crec que són més assequibles a aquí. Encara hi ha molta gent que puja per aquest diferencial, ja no només pel tabac. 
 
–Com és viure al Principat?
–Jo personalment hi estic molt bé, porto ja 24 anys a Andorra i veritablement per a mi és un país preciós, segur i molt sa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT