PUBLICITAT

JORDI ALÀEZ: «Hi ha molta confiança en la gent jove» Futbolista

JORDI ALÀEZ: «Hi ha molta confiança en la gent jove»

Jordi Alàez, en el primer partit de la temporada contra l'Igualada.
Jordi Alàez, en el primer partit de la temporada contra l'Igualada.
És un dels valors amb major projecció del futbol nacional. No només es tracta d’un jugador de futur, sinó també de present. Amb l’FC Andorra segueix progressant.
 
–Aquesta vegada el club ha decidit apostar per la joventut i la gent de casa. Dues característiques que compleix...
–El projecte és molt interessant. Hi ha molta confiança en la gent jove, però no només amb nosaltres, sinó també amb els veterans que hi havia a la plantilla. Sens dubte, m’agrada molt aquesta aposta que realitza el club.
 
–Sempre és un risc basar-se amb una plantilla jove...
–No tots els clubs són tan valents com per fer-ho. Tenim la sort que a l’FC Andorra ho fan i la motivació que tenim és màxima. És molt maco el que estan fent, amb gent de casa. Esperem que tot surti bé.
 
–En una categoria tan complicada com és la Primera Catalana es pot notar aquesta falta d’experiència?
–Potser en alguns moments una mica. Els jugadors joves som més impacients i, sobretot, al final del partit i amb un resultat a favor ens pot faltar una mica de calma, però per això estem cadascú de nosaltres per ser conscients de la situació del joc. I a més, els veterans segur que ho sabran controlar.
 
–Els objectius han de ser només de permanència?
–Ja ho anirem veient a mesura que es vagi veient com va la temporada. Ja veurem en cada moment on estem i a què podem aspirar. Sempre hem de tocar de peus a terra. Primer de tot és aguantar la categoria i després si es pot mirar cap a objectius més elevats benvingut serà. A tots ens agradaria estar entre els dos primers per ascendir, però ja ho veurem. Ens hem de centrar en el present.
 
–Aquesta temporada estrenen entrenador. Com ha estat l’arribada de Marc Castellsagué a la banqueta?
–Des del primer dia ens ha deixat molt clar què és el que vol de nosaltres i quina és la seva manera de treballar. Vol que l’equip funcioni i està al cent per cent pels jugadors. Ens dona a tots confiança i tots estem al màxim de les nostres possibilitats tant als entrenaments com als partits.
 
–Dos partits i dues titularitats. No es pot queixar...
–Estic molt content per la confiança que em dona, però mai se sap, perquè avui hi ets i demà no. Es tracta de seguir treballant seriosament per poder tenir oportunitats de jugar.
 
–On també el veiem a l’onze inicial és amb la selecció...
–És un somni estar amb l’absoluta i això només s’aconsegueix treballant i amb esforç. Estic entrant a les convocatòries i fins i tot sent titular, però sé que no em puc aturar. Necessito adquirir més experiència. Soc molt conscient que si baixo el ritme de treball això s’ha acabat.
PUBLICITAT
PUBLICITAT